Tuesday، ۱۸ Amordaad ۱۴۰۱
دانه ی قهوه عربیکا از گیاه کافئا( Coffee) تهیه میشود و حدود 60 % تا 70% تولیدات قهوه جهان از این دانه است. در ابتدا به این نکته می پردازیم که چرا اسم این دانه معروف و محبوب عربیکا است. وقتی در قرن 7 میلادی این دانه از اتیوپی به عربیا انتقال پیدا کرد به این نام شهرت پیدا کرد. عموما گیاه دانه عربیکا در آب و هوای گرمسیری و نزدیک به استوا رشد می کند. قهوه عربیکا در ارتفاعات به خوبی رشد می کند به همین دلیل اغلب در دامنه تپه ها کشت می شود و کشورهای آفریقایی مانند اتیوپی ، کنیا و ... و همچینین در قاره آمریکای مرکزی مانند گواتمالا ، هندوراس ،مکزیک و آمیریکای جنوبی مثل برزیل ، کلمبیا و پرو دانه های عربیکای معروفی دارند . لازم به ذکر است که عربیکا در آسیا در کشوری مانند ویتنام و جزیره سوماترا واقع در اندونزی نیز یافت میشود.